Meer resultaten voor kong speelgoed voor de hond

 
kong speelgoed voor de hond
Kong Hondenspeelgoed en kattenspeelgoed Huisdierplein. plein.
De kleur van het rubber geeft bijvoorbeeld aan voor welk type hond het speelgoed het meest geschikt is. KONG Classic Rood is voor de gemiddelde kauwer., KONG Roze of Blauw is bedoeld voor Puppys., KONG Extreme Zwart voor de zware kauwers.

Ontdek waarom en leer hoe je de speeltijd van je hond optimaal kunt benutten. Klik op het vergrootglas in de rechter bovenhoek om de perfecte KONG te vinden voor jouw huisdier. De KONG Classic is al meer dan 30 jaar de gouden standaard voor hondenspeeltjes.
Kong: het ideale speelgoed voor uw hond!
Diversiteit: Speelgoed aangepast aan de behoeften, leeftijd en grootte van uw hond. Orginaliteit: innovatieve manieren om de geest van de hond te stimuleren. Qualiteit: duurzame, robuuste en hoogwaardige materialen. De voordelen van KONG speelgoed voor uw hond.: Minder stress en verveling: Honden en katten kunnen gestressed of verveeld raken.
KONG Honden Speelgoed extra voordelig WitjesVerzendhuis.com.
Met name de KONG Original is oersterk en tegelijkertijd ook het meest bekend. Veel speelgoed van KONG is gemaakt van rubber wat nagenoeg onverwoestbaar is voor de meeste honden. Heeft u dus thuis een echte sloper die denkt alles aan te kunnen? Probeer dan eens wat speelgoed voor de hond van KONG.
KONG Hondspeelgoed De Beste Informatie Site. Vindt alles over KONG.Konghondenspeelgoed Alle informatie over Kong hondenspeelgoed.
De kleur van het rubber geeft aan voor welk type hond het speelgoed het meest geschikt is. KONG Classic Rood is voor de gemiddelde kauwer, KONG Roze of Blauw is bedoeld voor Puppys, KONG Paars voor Senior honden en KONG Extreme Zwart voor de zware kauwers.
bol.com KONG Hondenspeeltje kopen? Alle Hondenspeeltjes online.
Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door: bol.com. Kong Barnyard Knots Varken Hond Speelgoed Large Roze. De Barnyard Knots van Kong zijn speeltjes voor de hond. Deze knuffel is gemaakt van geknoopt touw en duurzame stof dat uit Meer.
Speelgoed voor uw hond Jolly of Kong Medpets.be.
Speelgoed voor honden is speciaal voor honden gemaakt en getest op veiligheid, want ook voor de hond geldt natuurlijk: veiligheid voorop. Puppy's' zijn echte kauwers en zullen vaak op hun speelgoed knagen en knabbelen. Dat is overigens een goede gewoonte, omdat met kauwen en knagen ook het gebit gepoetst wordt.
KONG Classic bestellen hondenspeelgoed hond.
Met 3 labradors waarvan 1 nu 10 jaar is. Hebben we nog steeds de oude kong in ons bezit, plus nog 2 andere erbij intussen. Door sabine, 2 november 2016. eerste speelgoed wat niet kapot te krijgen is. Door Emma Meulenbeld, 21 oktober 2016. Wordt best veel mee gespeeld. we hebben er 2, ook 2 honden. heel sterke kwaliteit. Brinkman, 1 juni 2016. kan een anoepjw in en dan zijn ze weer even zoet. Door Sophie De Koninck, 12 april 2016. Het materiaal is zo robuust dat onze franse bulldog het niet stuk krijgt. En geloof me hij krijgt alles kapot! Hij is er dan ook minder in geintereseerd, niet alleen omdat het moeilijk op te nemen is maar ook omdat er weinig uitdaging aan is. De vulling die ik erbij kocht ik ook niet echt ideaal want hij kan niet geheel alles eruit likken daar de vorm totaal niet makkelijk is voor hem. ik zou het niet meer kopen. Door Sophie, 24 maart 2016. Een goede afwisseling met de nylabone kluif. Je kan het opvullen met koekjes of de bijhorende spuitbus. Onze hond een Franse bulldog die alles stuk krijgt heeft hier nog geen succes.
Kong Hondenspeelgoed Online kopen.
Originaliteit: Kong zoekt constant naar innovatieve manieren om de geest van de hond te stimuleren. Diversiteit: Kong is er voor elke honden. Het speelgoed wordt zo veel mogelijk aangepast aan de behoeften, leeftijd en grootte van elke hond. Veiligheid: Kong leeft bij het ontwerp de maximale veiligheidseisen na.
Kong Assortiment Maxizoo.
Een leuke extra is dat de Kong gevuld kan worden met traktaties. Het is aan jouw hond om de snoepjes eruit te krijgen! Zoek een winkel in jouw buurt. Nooit meer iets missen? Ontvang als eerste onze nieuwsbrief met promoties, nieuwtjes en tips voor je huisdier.

Contacteer ons