Op zoek naar kong speelgoed voor de hond?

 
kong speelgoed voor de hond

Ontdek waarom en leer hoe je de speeltijd van je hond optimaal kunt benutten. Klik op het vergrootglas in de rechter bovenhoek om de perfecte KONG te vinden voor jouw huisdier. De KONG Classic is al meer dan 30 jaar de gouden standaard voor hondenspeeltjes.
Kong: het ideale speelgoed voor uw hond!
Veiligheid: naleving van de maximale veiligheid eisen. Diversiteit: Speelgoed aangepast aan de behoeften, leeftijd en grootte van uw hond. Orginaliteit: innovatieve manieren om de geest van de hond te stimuleren. Qualiteit: duurzame, robuuste en hoogwaardige materialen. De voordelen van KONG speelgoed voor uw hond.:
Kong Assortiment Maxizoo.
Een leuke extra is dat de Kong gevuld kan worden met traktaties. Het is aan jouw hond om de snoepjes eruit te krijgen! Zoek een winkel in jouw buurt. Nooit meer iets missen? Ontvang als eerste onze nieuwsbrief met promoties, nieuwtjes en tips voor je huisdier.
Speelgoed voor uw hond Jolly of Kong Medpets.be.
Speelgoed voor honden is speciaal voor honden gemaakt en getest op veiligheid, want ook voor de hond geldt natuurlijk: veiligheid voorop. Puppy's' zijn echte kauwers en zullen vaak op hun speelgoed knagen en knabbelen. Dat is overigens een goede gewoonte, omdat met kauwen en knagen ook het gebit gepoetst wordt.
bol.com KONG Hondenspeeltje kopen? Alle Hondenspeeltjes online.
Bekijk en bestel. Kong Wiggi Giraffe Hond Speelgoed Large Bruin. Deze Wiggis van Kong zijn vrolijke speeltjes voor de hond. De speeltjes zijn verkrijgbaar als giraffe, alligator, koe of Meer. 4 8 dagen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
KONG Classic bestellen hondenspeelgoed hond.
Sanimed Skin/Sensitive Dog Worst. Sanimed Skin Sensitive Functional Treats Dog. Beoordelingen voor KONG Classic. Heeft u ervaring met KONG Classic? Geef ons dan uw mening over dit product. Door Lammie, 9 augustus 2018. Geweldig speelgoed, gevuldcmet hondensnacks houdt t de hond lekker bezig.
Kong Hondenspeelgoed en kattenspeelgoed Huisdierplein. plein.
KONG Kauwspeelgoed is er in vele varianten. De kleur van het rubber geeft bijvoorbeeld aan voor welk type hond het speelgoed het meest geschikt is. KONG Classic Rood is voor de gemiddelde kauwer., KONG Roze of Blauw is bedoeld voor Puppys.,
Kong Hondenspeelgoed Online kopen.
Het zorgt ervoor dat jouw hond actief blijft, minder kans heeft op verveling en bijgevolg ook minder gevoelig is voor stress. Naast de klassieke Kong speeltjes, zijn er ook de combinaties tussen speeltjes en traktaties zoals de Kong Marathon Ball. Kong speelgoed is daarnaast het perfecte speelgoed om jouw hond mee te trainen.
KONG Honden Speelgoed extra voordelig WitjesVerzendhuis.com.
Met name de KONG Original is oersterk en tegelijkertijd ook het meest bekend. Veel speelgoed van KONG is gemaakt van rubber wat nagenoeg onverwoestbaar is voor de meeste honden. Heeft u dus thuis een echte sloper die denkt alles aan te kunnen? Probeer dan eens wat speelgoed voor de hond van KONG.

Contacteer ons