Resultaten voor kong speelgoed hond

 
kong speelgoed hond
bol.com KONG Hondenspeeltje kopen? Alle Hondenspeeltjes online.
Honden zijn dol op kauwen, of het nu een lekker sappig bot is of een leuk hondenspeeltje. Voor het laatste moet je bij KONG zijn, bekend voor hun duurzame en leuke speeltjes kan je hond zich uren vermaken en kan het beestje zijn basis instinct uitleven op het speelgoed.

Ontdek waarom en leer hoe je de speeltijd van je hond optimaal kunt benutten. Klik op het vergrootglas in de rechter bovenhoek om de perfecte KONG te vinden voor jouw huisdier. De KONG Classic is al meer dan 30 jaar de gouden standaard voor hondenspeeltjes.
Kong Hondenspeelgoed Online kopen.
Kong speelgoed is daarnaast het perfecte speelgoed om jouw hond mee te trainen. Zo wordt de Kong Extreme Ball al jarenlang gebruikt om politiehonden mee op te leiden. Helpt bij de opvoeding: jouw hond zal niet meer kauwen op slechte voorwerpen zoals stokken of rotsen.
Kong Assortiment Maxizoo.
Door de unieke vorm botst de Kong naar onberekenbare plaatsen waardoor jouw hond urenlang speelplezier gaat beleven. Een leuke extra is dat de Kong gevuld kan worden met traktaties. Het is aan jouw hond om de snoepjes eruit te krijgen!
Kong: het ideale speelgoed voor uw hond!
Zo kunt u uw hond bijvoorbeeld laten wennen aan een nieuwe draagtas of kooi door zijn of haar favoriete KONG speelgoed daarin te plaatsen. Betere band met uw hond: KONG speelgoed kan ook een manier zijn om de banden met uw huisdier te versterken.
Kong Hondenspeelgoed en kattenspeelgoed Huisdierplein. plein.
KONG Kauwspeelgoed is er in vele varianten. De kleur van het rubber geeft bijvoorbeeld aan voor welk type hond het speelgoed het meest geschikt is. KONG Classic Rood is voor de gemiddelde kauwer., KONG Roze of Blauw is bedoeld voor Puppys.,
KONG Classic bestellen hondenspeelgoed hond.
Met 3 labradors waarvan 1 nu 10 jaar is. Hebben we nog steeds de oude kong in ons bezit, plus nog 2 andere erbij intussen. Door sabine, 2 november 2016. eerste speelgoed wat niet kapot te krijgen is. Door Emma Meulenbeld, 21 oktober 2016. Wordt best veel mee gespeeld. we hebben er 2, ook 2 honden. heel sterke kwaliteit. Brinkman, 1 juni 2016. kan een anoepjw in en dan zijn ze weer even zoet. Door Sophie De Koninck, 12 april 2016. Het materiaal is zo robuust dat onze franse bulldog het niet stuk krijgt. En geloof me hij krijgt alles kapot! Hij is er dan ook minder in geintereseerd, niet alleen omdat het moeilijk op te nemen is maar ook omdat er weinig uitdaging aan is. De vulling die ik erbij kocht ik ook niet echt ideaal want hij kan niet geheel alles eruit likken daar de vorm totaal niet makkelijk is voor hem. ik zou het niet meer kopen. Door Sophie, 24 maart 2016. Een goede afwisseling met de nylabone kluif. Je kan het opvullen met koekjes of de bijhorende spuitbus. Onze hond een Franse bulldog die alles stuk krijgt heeft hier nog geen succes.
KONG Honden Speelgoed extra voordelig WitjesVerzendhuis.com.
Probeer dan eens wat speelgoed voor de hond van KONG. Ook het hondenspeelgoed rubber is bere-sterk niet van het merk KONG en prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Is uw hond een echte waterrat kijkt u dan eens bij hondenspeelgoed waterproof! Anti-Blaf Band CE gekeurd.
Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen Brekz.be.
Divers en origineel: Het speelgoed van Kong is in vele soorten en maten verkrijgbaar en afgestemd op de grootte van uw hond.; Voorkomt verveling en stress: Kong speelgoed houdt uw hond lekker actief, waardoor hij niet verveeld of gestresst raakt.;

Contacteer ons