Meer resultaten voor kong speelgoed hond

 
kong speelgoed hond
Kong: het ideale speelgoed voor uw hond!
Betere band met uw hond: KONG speelgoed kan ook een manier zijn om de banden met uw huisdier te versterken. Geen gekauw meer op andere spulllen: Met KONG speelgoed heeft uw hond vast geen zin meer om op bijvoorbeeld uw schoenen te gaan kauwen.

Ontdek waarom en leer hoe je de speeltijd van je hond optimaal kunt benutten. Klik op het vergrootglas in de rechter bovenhoek om de perfecte KONG te vinden voor jouw huisdier. De KONG Classic is al meer dan 30 jaar de gouden standaard voor hondenspeeltjes.
Kong Assortiment Maxizoo.
Door de unieke vorm botst de Kong naar onberekenbare plaatsen waardoor jouw hond urenlang speelplezier gaat beleven. Een leuke extra is dat de Kong gevuld kan worden met traktaties. Het is aan jouw hond om de snoepjes eruit te krijgen!
Speelgoed voor uw hond Jolly of Kong Medpets.be.
Speelgoed voor honden is speciaal voor honden gemaakt en getest op veiligheid, want ook voor de hond geldt natuurlijk: veiligheid voorop. Puppy's' zijn echte kauwers en zullen vaak op hun speelgoed knagen en knabbelen. Dat is overigens een goede gewoonte, omdat met kauwen en knagen ook het gebit gepoetst wordt.
bol.com KONG Hondenspeeltje kopen? Alle Hondenspeeltjes online.
Honden zijn dol op kauwen, of het nu een lekker sappig bot is of een leuk hondenspeeltje. Voor het laatste moet je bij KONG zijn, bekend voor hun duurzame en leuke speeltjes kan je hond zich uren vermaken en kan het beestje zijn basis instinct uitleven op het speelgoed.
KONG Classic bestellen hondenspeelgoed hond.
Geef ons dan uw mening over dit product. Door Lammie, 9 augustus 2018. Geweldig speelgoed, gevuldcmet hondensnacks houdt t de hond lekker bezig. Door Linda, 11 januari 2018. De Kong werd ons aangeraden door een hondentherapeut. Ik ben er heel tevreden over.
Kong Hondenspeelgoed en kattenspeelgoed Huisdierplein. plein.
KONG Kauwspeelgoed is er in vele varianten. De kleur van het rubber geeft bijvoorbeeld aan voor welk type hond het speelgoed het meest geschikt is. KONG Classic Rood is voor de gemiddelde kauwer., KONG Roze of Blauw is bedoeld voor Puppys.,
KONG Honden Speelgoed extra voordelig WitjesVerzendhuis.com.
Probeer dan eens wat speelgoed voor de hond van KONG. Ook het hondenspeelgoed rubber is bere-sterk niet van het merk KONG en prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Is uw hond een echte waterrat kijkt u dan eens bij hondenspeelgoed waterproof! Anti-Blaf Band CE gekeurd.
Kong Hondenspeelgoed Online kopen.
Kong speelgoed is daarnaast het perfecte speelgoed om jouw hond mee te trainen. Zo wordt de Kong Extreme Ball al jarenlang gebruikt om politiehonden mee op te leiden. Helpt bij de opvoeding: jouw hond zal niet meer kauwen op slechte voorwerpen zoals stokken of rotsen.

Contacteer ons