Resultaten voor intelligent speelgoed voor honden

 
intelligent speelgoed voor honden
Intelligentie speelgoed.
22 beoordelingen 22. Speelgoed voor honden in vorm van een bot, met geïntegreerde en bevestigbare snacks, actief kauwen tijdens het spelen, voor een gevarieerde bezigheid, ideaal voor sterk kauwen. Levertijd 1-2 werkdagen. Geen verzendkosten vanaf 29, Voor meer informatie klik hier.
bol.com Denkspelletjes voor honden kopen? Kijk snel!
Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door Diro België. Touw voor de hond bal met lus 18 cm verschillende kleuren Groen. Dit stevige werp balletje met polslus is het ideale puppy en honden speelgoed om de pup of hond mee te leren laten apporteren Meer.
Intelligentiespellen voor honden Hondenfun.nl.
Intelligentiespellen voor honden. Intelligentiespellen voor honden. Het idee van intelligentiespelletjes is dat je samen met je hond bezig bent om een puzzel op te lossen. Ben je op zoek naar een bezigheid voor je hond zodra je weg bent, dan zijn snackballen meer geschikt. Kies een intelligentiespel met een moeilijkheidsniveau dat toepasselijk is voor je hond. Het moet niet zo moeilijk zijn dat je hond zijn interesse in het spel verliest, maar ook niet zo makkelijk dat het helemaal geen uitdaging is. Je geeft bijvoorbeeld een puppy of een hond die niet zo geïnteresseerd is in speelgoed een makkelijke puzzel dan een hond die al veel ervaring heeft met intelligentie spelletjes.
Hondenspeelgoed Ruime keus Lage verzendkosten.
Omdat haast elke hond wel van spelen houdt, hebben wij voor u een ruime collectie speelgoed samengesteld. Bent u op zoek naar vinyl hondenspeelgoed, aqua speelgoed, latex speelgoed, of speeltjes van rubber, kijk dan snel hierboven voor het volledige aanbod!
Voordelige hondenpuzzels intelligentiespeelgoed bij zooplus.
Deze puzzels helpen bij de ontwikkeling van het denkvermogen van de hond. Naast dat het goed is voor de ontwikkeling van de hond, vinden honden het natuurlijk erg leuk om deze uit deze speeltjes te eten. In het assortiment van zooplus vind je verschillende intelligentiespeeltjes voor jouw hond. Van speelgoed voor de snacks voor de hond tot een antischrokbak.
Honden intelligentie spelletjes Dierenbenodigdheden online BESLIST.be Lage prijs.
Jolly Tug-n-Toss Ball Small 10 cm Hond. Jolly Tug-n-Toss Ball Small 10 cm voor honden is sterk en duurzaam speelgoed, voor de enthousiaste hond die van spelletjes houdt. Deukt in en blaast op Lekkere geur Drijft en stuitert. Latex Vogel voor de hond.
Intelligentiespeelgoed voor honden online goedkoop kopen bij PetsExpert België.
Welke keuze bij het speelgoed voor de ontwikkeling. Als u een keuze wilt maken bij het kopen van speelgoed voor de ontwikkeling, bedenk dan om welke hondensoort het gaat en denk aan het karakter van de hond. Indien het om een hond gaat die veel beweegt, bijvoorbeeld een foxterriër, kunt u beter speelgoed nemen in de vorm van een bal of een vliegtuig, omdat op deze manier de behendigheid wordt bevorderd. Bij stille honden en honden die niet veel bewegen, bijvoorbeeld een basset, is een puzzel een uitstekende keuze.
Intelligent speelgoed voor honden Miscota België.
Alle producten van intelligent speelgoed voor honden. Relevantie Prijs: hoog naar laag Prijs: laag naar hoog Groep op merk. De Wobbler is een KONG-gevormd speeltje dat voedsel afgeeft en een voerbak die rechtop staat totdat het door de poot of de neus van een hond wordt omgeduwd en voedsel afgeeft terwijl het wiebelt, draait en rolt.
Top 10 beste honden speeltjes 2018.
Drijvend waterspeeltje met sterk neopreen, zacht en waterafstotend, sneldrogend, vormvast design, ideaal om te gooien en apporteren; kleur: oranje/zwart. Afmetingen: L 20 x B 20 x H 5 cm. Denkspelletjes voor honden. Erg populair is speelgoed waarvoor de hond goed moet nadenken.

Contacteer ons