Op zoek naar kong speelgoed voor honden?

 
kong speelgoed voor honden

Vind de beste KONG voor je beste vrienden! Honden moeten spelen! Ontdek waarom en leer hoe je de speeltijd van je hond optimaal kunt benutten. Klik op het vergrootglas in de rechter bovenhoek om de perfecte KONG te vinden voor jouw huisdier.
Kong: het ideale speelgoed voor uw hond!
KONG Konijn in Hoed. Grappig speelgoed voor honden, pluche-konijn met extra lang lichaam, verstopt in een zachte cilinder, met pieper ritselfolie, om eruit te trekken, slingeren, apporteren knuffelen. Levertijd 1-3 werkdagen. Geen verzendkosten vanaf 29, Voor meer informatie klik hier.
Kong Hondenspeelgoed Online kopen.
Natuurlijk de Kong Classics, een aantal soorten speeltjes gebaseerd op het natuurlijke TPR rubber. Ook Kong puppy speeltjes, rubber speelgoed en ballen voor puppy's. Daarnaast zijn de verschillende Kong ballen al jaren een vaste waarde in de speelgoedkist van vele honden wereldwijd.
Kong Hondenspeelgoed en kattenspeelgoed Huisdierplein. plein.
Honden houden van KONG. Een stuiterende KONG houdt ze bezig en klaar om te spelen. Bovendien voelt het zacht aan in de bek zodat het heerlijk is om op te kauwen en het is ook nog eens uitermate duurzaam. Voor de baasjes geeft het ook plezier om samen met zijn of haar hond te spelen. Het unieke van KONG is dat het assortiment heel groot en verschillend is. KONG speeltjes blinken uit in kwaliteit, originaliteit, diversiteit, veiligheid en bieden waar voor hun geld. Varianten KONG hondenspeelgoed. KONG Kauwspeelgoed is er in vele varianten. De kleur van het rubber geeft bijvoorbeeld aan voor welk type hond het speelgoed het meest geschikt is.
bol.com KONG Hondenspeeltje kopen? Alle Hondenspeeltjes online.
terug naar homepage. Honden zijn dol op kauwen, of het nu een lekker sappig bot is of een leuk hondenspeeltje. Voor het laatste moet je bij KONG zijn, bekend voor hun duurzame en leuke speeltjes kan je hond zich uren vermaken en kan het beestje zijn basis instinct uitleven op het speelgoed.
Speelgoed voor uw hond Jolly of Kong Medpets.be.
Speelgoed voor honden is speciaal voor honden gemaakt en getest op veiligheid, want ook voor de hond geldt natuurlijk: veiligheid voorop. Puppy's' zijn echte kauwers en zullen vaak op hun speelgoed knagen en knabbelen. Dat is overigens een goede gewoonte, omdat met kauwen en knagen ook het gebit gepoetst wordt.
KONG Classic bestellen hondenspeelgoed hond.
De Kong Classic besteld voor een pup. Bevalt heel goed. Kunnen ze zich goed mee vermaken en tegen de tijd dat ze de snoepjes eruit hebben vallen ze moe en voldaan in slaap. Door Janny kessels, 8 december 2016. Met 3 labradors waarvan 1 nu 10 jaar is. Hebben we nog steeds de oude kong in ons bezit, plus nog 2 andere erbij intussen. Door sabine, 2 november 2016. eerste speelgoed wat niet kapot te krijgen is. Door Emma Meulenbeld, 21 oktober 2016. Wordt best veel mee gespeeld. we hebben er 2, ook 2 honden.
Kong Assortiment Maxizoo.
Een leuke extra is dat de Kong gevuld kan worden met traktaties. Het is aan jouw hond om de snoepjes eruit te krijgen! Zoek een winkel in jouw buurt. Nooit meer iets missen? Ontvang als eerste onze nieuwsbrief met promoties, nieuwtjes en tips voor je huisdier.
KONG Hondspeelgoed De Beste Informatie Site. Vindt alles over KONG.Konghondenspeelgoed Alle informatie over Kong hondenspeelgoed.
De kleur van het rubber geeft aan voor welk type hond het speelgoed het meest geschikt is. KONG Classic Rood is voor de gemiddelde kauwer, KONG Roze of Blauw is bedoeld voor Puppys, KONG Paars voor Senior honden en KONG Extreme Zwart voor de zware kauwers.

Contacteer ons