Meer resultaten voor kong hond

 
kong hond
Kong: het ideale speelgoed voor uw hond!
Zo kunt u uw hond bijvoorbeeld laten wennen aan een nieuwe draagtas of kooi door zijn of haar favoriete KONG speelgoed daarin te plaatsen. Betere band met uw hond: KONG speelgoed kan ook een manier zijn om de banden met uw huisdier te versterken.
KONG Classic bestellen hondenspeelgoed hond.
Zeer tevreden, onze hond is telkens enthousiast wanneer hij zijn Kong krijgt met wat lekkers in.Het leuke is dat ze er een tijd mee bezig zijn om het lekkers eruit te krijgen.Ook zonder eten in kauwt hij er graag op.
Kong Classic Stevig, rubberen springspeeltje voor honden.
Kong classic Rood Medium: hond 7-16 kg, 8cm. Kong classic Rood Large: hond 13-30kg, 10cm. Kong classic Rood XLarge: hond 25-40kg, 12cm. Kong classic Rood XXLarge: hond vanaf 35kg, 15cm. Cochez les articles à ajouter au panier ou tout sélectionner.
Alles wat je wilt weten over de Kong Doggo.nl.
Zodra je je hond hebt geleerd om zich te vermaken met de Kong in jouw bijzijn, kun je je hond ook alleen laten met de Kong. Hiermee kun je voorkomen dat je hon overmatig gaat blaffen of spullen in je huis gaat slopen als jij van huis bent.

Ontdek waarom en leer hoe je de speeltijd van je hond optimaal kunt benutten. Klik op het vergrootglas in de rechter bovenhoek om de perfecte KONG te vinden voor jouw huisdier. De KONG Classic is al meer dan 30 jaar de gouden standaard voor hondenspeeltjes.
bol.com KONG Hondenspeeltje kopen? Alle Hondenspeeltjes online.
Voor het laatste moet je bij KONG zijn, bekend voor hun duurzame en leuke speeltjes kan je hond zich uren vermaken en kan het beestje zijn basis instinct uitleven op het speelgoed. Voorzie het speeltje indien mogelijk nog van een lekkere beloning voor dubbel zo veel plezier.
Kong Hondenspeelgoed en kattenspeelgoed Huisdierplein. plein.
De kleur van het rubber geeft bijvoorbeeld aan voor welk type hond het speelgoed het meest geschikt is. KONG Classic Rood is voor de gemiddelde kauwer., KONG Roze of Blauw is bedoeld voor Puppys., KONG Extreme Zwart voor de zware kauwers.
Kong Hondenspeelgoed Online kopen.
Naast de klassieke Kong speeltjes, zijn er ook de combinaties tussen speeltjes en traktaties zoals de Kong Marathon Ball. Kong speelgoed is daarnaast het perfecte speelgoed om jouw hond mee te trainen. Zo wordt de Kong Extreme Ball al jarenlang gebruikt om politiehonden mee op te leiden.
Kong Assortiment Maxizoo.
Door de unieke vorm botst de Kong naar onberekenbare plaatsen waardoor jouw hond urenlang speelplezier gaat beleven. Een leuke extra is dat de Kong gevuld kan worden met traktaties. Het is aan jouw hond om de snoepjes eruit te krijgen!

Contacteer ons