Meer resultaten voor kong hond

 
kong hond
Kong: het ideale speelgoed voor uw hond!
Betere band met uw hond: KONG speelgoed kan ook een manier zijn om de banden met uw huisdier te versterken. Geen gekauw meer op andere spulllen: Met KONG speelgoed heeft uw hond vast geen zin meer om op bijvoorbeeld uw schoenen te gaan kauwen.
Kong Hondenspeelgoed en kattenspeelgoed Huisdierplein. plein.
KONG Kauwspeelgoed is er in vele varianten. De kleur van het rubber geeft bijvoorbeeld aan voor welk type hond het speelgoed het meest geschikt is. KONG Classic Rood is voor de gemiddelde kauwer., KONG Roze of Blauw is bedoeld voor Puppys.,
KONG Honden Speelgoed extra voordelig WitjesVerzendhuis.com.
Probeer dan eens wat speelgoed voor de hond van KONG. Ook het hondenspeelgoed rubber is bere-sterk niet van het merk KONG en prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Is uw hond een echte waterrat kijkt u dan eens bij hondenspeelgoed waterproof! Anti-Blaf Band CE gekeurd.
Alles wat je wilt weten over de Kong Doggo.nl.
Zodra je je hond hebt geleerd om zich te vermaken met de Kong in jouw bijzijn, kun je je hond ook alleen laten met de Kong. Hiermee kun je voorkomen dat je hon overmatig gaat blaffen of spullen in je huis gaat slopen als jij van huis bent.

Ontdek waarom en leer hoe je de speeltijd van je hond optimaal kunt benutten. Klik op het vergrootglas in de rechter bovenhoek om de perfecte KONG te vinden voor jouw huisdier. De KONG Classic is al meer dan 30 jaar de gouden standaard voor hondenspeeltjes.
bol.com KONG Hondenspeeltje kopen? Alle Hondenspeeltjes online.
Honden zijn dol op kauwen, of het nu een lekker sappig bot is of een leuk hondenspeeltje. Voor het laatste moet je bij KONG zijn, bekend voor hun duurzame en leuke speeltjes kan je hond zich uren vermaken en kan het beestje zijn basis instinct uitleven op het speelgoed.
KONG Classic bestellen hondenspeelgoed hond.
Zeer tevreden, onze hond is telkens enthousiast wanneer hij zijn Kong krijgt met wat lekkers in.Het leuke is dat ze er een tijd mee bezig zijn om het lekkers eruit te krijgen.Ook zonder eten in kauwt hij er graag op.
Kong Hondenspeelgoed Online kopen.
De uitvinder van het Kong hondenspeelgoed was het beu dat zijn hond Fritz altijd op slechte voorwerpen aan het kauwen was takken, stenen, Dit soort zaken zijn schadelijk voor het gebit van de hond. Toen hij zijn hond plots op een autoband zag kauwen, sprong het idee hem te binnen.
Kong Assortiment Maxizoo.
Door de unieke vorm botst de Kong naar onberekenbare plaatsen waardoor jouw hond urenlang speelplezier gaat beleven. Een leuke extra is dat de Kong gevuld kan worden met traktaties. Het is aan jouw hond om de snoepjes eruit te krijgen!

Contacteer ons