Resultaten voor honden

 
honden
Honden Dierenasiel Genk.
In zijn kennel tussen de andere honden huilt hij veel. Een geluid wat ons hart breekt: hij wil zó graag gewoon bij de mensen zijn. Een stumpertje Dat is kleine Stumpie zeker Hij kwam als zwervertje in het asiel binnen, werd gedeeld via facebook maar er is blijkbaar niemand die hem mist.
hond.
onderhoud en reiniging. Lege potjes actie. Advies voor jouw hond. mijn nieuwe hond. de leefomgeving van mijn hond. de juiste voeding voor mijn hond. de verzorging van mijn hond. trainen en spelen met mijn hond. afscheid nemen van mijn hond.
Gezocht: baasjes voor de honden die niemand wil Het Nieuwsblad.
Gezocht: baasjes voor de honden die niemand wil. 06/08/2018 om 1355: door Eline Bergmans. Romeo laat zijn tanden zien terwijl hij woest tegen het hek aanspringt. De bruin-witte stafford moet nog twee jaar worden, maar zit al enkele maanden in het dierenasiel van Oostende, waar hij op een nieuw baasje wacht.
Hond Huisdierinfo-home. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Contact met vreemde honden kan bij je hond stress veroorzaken, loop daarom met een boog om onbekende honden heen. Hou zeker afstand van andere honden met een geel lintje aan de leiband: dit geeft aan dat deze honden niet benaderd mogen worden, bijvoorbeeld omdat de hond loops is, agressief kan zijn of een besmettelijke ziekte heeft.
Honden.
We trachten bij de plaatsing van de honden steeds een goede match te maken tussen hond en adoptant. Hierbij proberen we zowel het belang van de hond als uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk in te vullen. Een lijst met de honden die momenteel in ons asiel zitten vind je HIER.
Honden.
Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Pleeg en boerderijkatten. Baas naar Baas. In de media. Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel.
Honden Tips en Advies Maxizoo.
Honden Algemene tips. Zoek een winkel. Onze vestigingen liggen verspreid over heel België. Nooit meer iets missen? Ontvang als eerste onze nieuwsbrief met promoties, nieuwtjes en tips voor je huisdier. Geef je postcode. Ja, ik ontvang graag promotionele e-mails van Maxi Zoo.
Grote Honden Het Blauwe Kruis de Kust.
American Staffordshire Terriërs. Adopteer op afstand. Grote honden verblijvend in het asiel. Lees hier hoe de procedure verloopt. Bezoek ons op Facebook. Dierenasiel Het" Blauwe Kruis van de Kust." Opvoeding en lessen. Ons laatste nieuws. 26 juli 2018. extra sluitingsdagen zomer 2018.

Contacteer ons