Op zoek naar kong knuffel hond?

 
kong knuffel hond
bol.com KONG Hondenspeeltje kopen? Alle Hondenspeeltjes online.
Honden zijn dol op kauwen, of het nu een lekker sappig bot is of een leuk hondenspeeltje. Voor het laatste moet je bij KONG zijn, bekend voor hun duurzame en leuke speeltjes kan je hond zich uren vermaken en kan het beestje zijn basis instinct uitleven op het speelgoed.
KONG Cozie Honden Bestellen.
Aqua Coolkeeper Cool Mat. Panacur hond en kat. Trixie Cooling Mat. Beoordelingen voor KONG Cozie. Heeft u ervaring met KONG Cozie? Geef ons dan uw mening over dit product. Door Sabine, 14 januari 2018. Erg stevige knuffel. Blijft leuk en is goed wasbaar.
Kong dierenspeelgoed kopen BESLIST.be Lage prijs online.
Spuitbus Kong voor de hond. Spuitbus Kong voor de hond is een spuitbus voor het aantrekkelijker maken van Kong speeltjes voor de hond. Ruikt en smaakt lekker Verkrijgbaar in twee smaken Speciaal voor Kong speelgoed. KONG Phatz Varken Small. Kong Cozie Brights. Kong Cozie Brights is een leuke en lekkere zachte knuffel voor uw hond.Eventueel kunt u bij opmerking in het winkelmandje een voorkeur geven aan een knuffel waarvan u wilt dat wij die naar u verzenden.
Pluche speeltjes.
Meer fotos 4. KONG Winder Fox. 8 beoordelingen 8. Touw voor honden, in combinatie met knuffel, extra kleine vulling voor gemiddeld kauwen, met geïntegreerde pieper, geschikt voor werpen en apporteren of trekken, reinigt de tanden tijdens het spelen. Levertijd 1-3 werkdagen.
KONG volgens leeftijd KONG.
Daarom helpt regelmatige fysieke en mentale activiteit je hond om zich jong te voelen en gezond te blijven. Het KONG Senior aanbod werd special ontwikkeld om oudere honden veel mentale stimulans te geven, spel aan te moedigen en goede beweging te bevorderen.
Kong: het ideale speelgoed voor uw hond!
Betere band met uw hond: KONG speelgoed kan ook een manier zijn om de banden met uw huisdier te versterken. Geen gekauw meer op andere spulllen: Met KONG speelgoed heeft uw hond vast geen zin meer om op bijvoorbeeld uw schoenen te gaan kauwen.
KONG Bestellen.
Duurzaam rubber speeltje met trektouw. Sterk knuffel speelgoed. KONG Puppy Durasoft. Puppy speeltje met twee verschillende texturen. KONG Puzzlements Hidderz. Deze knuffel verstopt zich als u aan zijn staart trekt. KONG Dragon Knots. Sterk en zacht speeltje voor uw hond.

De Kong Snacks zijn perfect om in de Kong Classic of Kong Extreme of andere snackspeeltjes te stoppen om jouw hond uren plezier. Kong Marathon Navulling. De Kong Marathon navullingen zijn de officiële kauwtraktaties voor de Kong Marathon Ball en de Kong Marathon Bone.
Kong Hondenspeelgoed Online kopen.
Het zorgt ervoor dat jouw hond actief blijft, minder kans heeft op verveling en bijgevolg ook minder gevoelig is voor stress. Naast de klassieke Kong speeltjes, zijn er ook de combinaties tussen speeltjes en traktaties zoals de Kong Marathon Ball.

Contacteer ons